klapmodel markies

Klapmodel Markies

Met het klapmodel kiest u voor markiezen die zeer bruikbaar zijn in winkels en andere openbare gelegenheden. Overal waar men onder de markiezen door moet kunnen lopen, is dit model het meest geschikt. Het klapmodel zal naar voren ‘klappen’ wanneer u het in gebruik neemt, maar er blijft genoeg plaats over om er onderdoor te lopen. Zo wordt vrije in en uitloop niet belemmerd. Deze soort markiezen zijn door deze werking erg bruikbaar voor stolpdeuren.

Materiaal

Markies Expert heeft verschillende klapmodel markiezen. Zo kunt u kiezen uit een geraamte gemaakt uit aluminium, maar wij hebben ook geraamtes van vurenhout. De aluminium geraamtes hoeft u amper te onderhouden en ze zijn te krijgen in alle RAL kleuren.

Doek

Wij maken gebruik van duurzame markiesdoeken die gemakkelijk in onderhoud zijn. Al onze markiezen hebben doeken die bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Zo weet u zeker dat u nog lang kunt genieten van uw markies. Het aangezicht wordt grotendeel beïnvloedt door het gebruikte doek.

Bediening klapmodel

U kunt kiezen uit twee soorten bediening voor uw klapmodel markies. U hebt de keuze uit elektrisch bedienbare markiezen, maar u kunt ook kiezen voor een eenvoudige bediening met draad.

Prijsopgave

Wij vinden voor u de beste aanbiedingen en allemaal uit uw eigen regio. U vindt via ons gegarandeerd het klapmodel markies van uw wensen. Als u onderstaand formulier invult, krijgt u offertes van diverse specialisten thuis gestuurd. Deze service kost u niets en u zit nergens aan vast.

Offerte aanvragen

 
Door hard te werken en kwaliteit te leveren is Markiezen Expert in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in de zonwering branche. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kosten.

Comments are closed.