Markies petmodel

Markies Petmodel

Markiezen Expert weet als geen ander hoe belangrijk uitstraling is voor uw pand. Wilt u dat uw bedrijf beter zichtbaar wordt voor potentiële klanten, investeer dan in petmodel markiezen. Deze zijn door hun uiterlijk opvallender dan een van de andere modellen. U zult merken dat op deze manier uw bedrijf net wat extra’s heeft, mensen zullen vaker naar uw bedrijf kijken als u petmodel markiezen heeft. Zij hebben namelijk een bijzondere vorm omdat ze opklimmend zijn. Petmodel markiezen geven uw bedrijf of woning een charmante ambiance.

Diverse materialen

U hebt de keus tussen het meer gebruikelijke vurenhouten geraamte en een aluminium geraamte. Het aluminium geraamte kunt u in elke kleur krijgen en zij hebben als voordeel dat zij bijna geen onderhoud nodig hebben. Het is misschien niet iets waar u gelijk aan denkt, maar het doek van de markiezen beïnvloedt het geheel heel erg. U kunt bij ons vele soorten doeken vinden voor uw markies. Het zijn gemakkelijk te onderhouden doeken, die weervast zijn en lang mee zullen gaan. Wij willen dat u nog lang gelukkig zult zijn met uw aankoop.

2 soorten

De petmodel markiezen komen in twee soorten. Ze zijn bedienbaar met een draad of met elektriciteit. De markiezen die met elektriciteit werken zijn zeer gemakkelijk in gebruik, u hebt namelijk maar een knop.

Ik kies voor petmodel markiezen omdat:

 • Uw markiezen zijn altijd van de beste kwaliteit en zij stralen vakmanschap uit
 • Wij hebben grenen geraamtes
 • De ombouw bestaat uit meranti hout
 • Keus uit markiezen petmodel die handbediend zijn of elektrisch

Wacht niet langer met een prijsopgave aan te vragen

Hebt u interesse gekregen in de diensten van de Markies Expert? U kunt een prijsopgave aanvragen door uw gegevens achter te laten. Wij zullen ervoor zorgen dat u het beste aanbod uit uw regio ontvangt. Het aanvragen van een prijsopgave heeft geen verdere verplichtingen en is gratis.

Offerte aanvragen

  Werkzaamheden (*)


  Gewenste bediening (*)

  Type woning / pand (*)

  Gewenst uitvoermoment (*)   
  Door hard te werken en kwaliteit te leveren is Markiezen Expert in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in de zonwering branche. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kosten.

  Comments are closed.