standaardmodel markies

Standaardmodel Markies

Als u voor een standaardmodel markies kiest, neemt u een markies in huis die uw woning een tijdloze uitstraling geeft. Wij hebben markiezen met allerlei patronen, zo weet u zeker dat u markiezen vindt die bij uw woning passen. Niet alleen uw gevel zal er mooier op worden, uw gehele woning ziet er opeens heel klassiek uit. Standaardmodel markiezen kunnen gewoon worden geïnstalleerd op ramen die naar buiten opengaan.

Materiaal

Markiezen Expert heeft veel aanbod in de standaardmodel variant. Zo kunt u kiezen uit een markies met een geraamte van vurenhout, maar er zijn ook markiezen met een geraamte van aluminium beschikbaar. Aluminium kunt u in verschillende kleuren krijgen. Een dergelijk geraamte heeft bijna geen onderhoud nodig.

Doek

Voor het grootste gedeelte van de uitstraling van uw markies hangt af van de markiesdoeken. Wij hebben voor ieder wat wils, u vindt zeker een geschikte markiesdoek in ons aanbod. Wij willen dat u lang plezier heeft van uw markiezen, daarom zijn onze markiesdoeken van de beste kwaliteit, simpel in onderhoud, bestand tegen weersinvloeden en duurzaam.

Bediening standaardmodel

Onze standaardmodel is verkrijgbaar met bediening door een draad of door middel van elektriciteit. U kunt de elektrische variant aansturen door slechts op een knop te drukken. Zoals u ziet zijn onze producten van alle gemakken voorzien.

Voordelen

  • Handgemaakte markiezen met de nieuwste materialen
  • Geraamte van grenenhout
  • Ombouw van meranti
  • Bestuurbaar met draad of elektra

Laat kosteloos een prijsopgaaf maken

Markiezen Expert maakt voor u een offerte op maat. U ontvangt dan diverse aanbiedingen van specialisten bij u uit de buurt. Wij verplichten u met de prijsopgave nergens aan en het kost u niets. Laat uw gegevens achter door het contactformulier in te vullen. U kiest altijd voor kwaliteit met een standaardmodel markies van Markiezen Expert.

Offerte aanvragen

 
Door hard te werken en kwaliteit te leveren is Markiezen Expert in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in de zonwering branche. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kosten.

Comments are closed.