Markiezen Waddinxveen Offerte Aanvragen

Kwaliteit markiezen met laagste prijsgarantie
Een keuze maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vraag eens een offerte aan!


Markiezen Waddinxveen

Hartelijk welkom op de website van Markiezen Expert, specialist in zonnewering en markiezen in Waddinxveen en omgeving. Het afgelopen jaar zijn wij snel gegroeid, steeds meer particulieren en bedrijven kiezen voor Markiezen Expert. De oorzaak van onze toenemende populariteit is het feit dat wij kwaliteit leveren met laagste prijsgarantie. Wij ondervinden dat deze twee elementen gecombineerd met een goede service klanten overtuigd om bij ons markiezen af te nemen. Wij zijn u graag van dienst, neem eens een kijkje op onze website of vul het contactformulier in voor een advies op maat!

Markiezen, nostalgisch en sfeervol

Markiezen zijn de afgelopen decennia zeer bepalend geweest voor het straatbeeld in Nederland en Waddinxveen. Een markies geeft een woning of bedrijfspand een sfeervolle, nostalgische uitstraling. Voorwaarde hiervoor is wel dat de markies qua materiaal, kleur en vormgeving past bij de gevel. De markies is echter niet alleen populair vanwege deze eigenschappen.

  • Markiezen zijn windvast
  • Creëren doorloopruimte
  • Bieden mogelijkheid voor openslaande ramen
  • Bieden goede bescherming tegen zon van de zijkant
  • Verkrijgbaar in vurenhout, hardhouten of aluminium frame
  • Zowel handmatige als elektrische bediening mogelijk
  • Leverbaar in vele kleuren en materialen

Standaardmodel, petmodel of klapmodel?

Er bestaan drie soorten markiezen, het standaardmodel, petmodel en het klapmodel markies. In het kort gezegd volstaat het standaardmodel markies indien deze geplaatst wordt boven ramen die niet openslaan. Het petmodel is hoger dan de andere modellen, waardoor de vrije doorloop en het uitzicht niet belemmerd wordt. De vorm van de uitgeslagen markies lijkt op een pet, dit verklaart de term “petmodel”. Bij een klapmodel is de uitval van de markies groter dan de hoogte, waardoor deuren en ramen makkelijk geopend kunnen worden wanneer de markies is uitgeklapt. Dit model wordt ook wel uitslagmodel genoemd. Markiezen Expert Waddinxveen geeft u graag meer informatie mocht u vragen hebben.

Markiezen offerte Waddinxveen

Bent u benieuwd naar de prijzen en de mogelijkheden? Markiezen Expert Waddinxveen stelt geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte op maat voor u op. Wanneer u in het contactformulier aangeeft wat uw wensen zijn dan hoort u spoedig van ons!

Contactformulier


 

Markiezen Expert Waddinxveen de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de branche. Wij bewijzen dat service, kwaliteit en scherpe prijzen samen gaan en staan voor u klaar!

Waarom Markiezen Expert Waddinxveen?

Onze naam is niet alleen bekend in Waddinxveen, maar in heel Nederland. Dit is niet voor niets. Ons succes is voornamelijk te danken aan drie onderdelen waarin wij uitblinken, te weten service, prijs en kwaliteit. Deze drie elementen zorgen ervoor dat wij garant staan voor:

  • Hoge kwaliteit markiezen
  • De laagste prijs
  • Goede garantievoorwaarden

Markiezen Expert Waddinxveen levert dagelijks het bewijs dat deze drie elementen prima te combineren zijn. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Merken

Merken

 

Tevreden klanten

Fam. De Jong – Waddinxveen
Wij hebben via Markiezen Expert een offerte aangevraagd. Deze was zo overtuigend dat ik de markiezen heb besteld. Snelle service en scherpe prijzen. Bovendien zijn ze zeer netjes geplaatst. Kortom, Markiezen Expert Waddinxveen is een aanrader!

 

Comments are closed.